Verzenden | Koekjesperpost.nl

Brievenbuspost

PostNL bezorgt onze pakketjes in 99% van de gevallen de volgende dag, maar soms een dag of twee later. Daarom kunt u tijdens de bestelling aangeven op welke datum wij het pakketje moeten verzenden. Mocht het zo zijn dat u een pakketje op zondag of maandag wilt laten bezorgen dan kunnen wij het op vrijdag verzenden en op de verpakking vermelden dat het pas op zondag of maandag geopend mag worden. Als wij het vrijdag verzenden zal het in bijna alle gevallen op zaterdag bij de ontvanger door PostNL bezorgd worden.

verzenddag1postnl

 

 

 

 

 

 

Pakketpost

Wij verzenden standaard de pakketjes per brievenbuspost, dit betekent dat wij het pakketje gewoon op de brievenbus doen en geen track&trace nummer ontvangen van PostNL. Als u uw pakketje wilt kunnen volgen en kunnen zien wanneer het bij de ontvanger wordt aangeboden dan kunnen wij het pakketje voor u ook via pakketpost laten bezorgen.
De extra kosten bedragen € 5,00 en wij zullen u na verzending het track&trace nummer mailen. Mocht u het pakketje willen volgen kies dan tijdens de bestelling voor track&trace bij de optie verzending.

Internationale post

Wij verzenden naar sommige landen binnen Europa. De extra kosten voor verzending naar het buitenland bedragen € 6,00 .

verpakkingpostbus-3-300x300

abcabcabc
Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google+Volg ons op Pinterest